MitID
MitID er den nye nationale digitale ID-løsning for Danmark. Det erstatter det gamle NemID-system og sigter mod at give en mere sikker og brugervenlig måde at autentificere sig online. Her er nogle vigtige fakta og funktioner ved MitID:
 1. MitID er et fælles projekt mellem Digitaliseringsstyrelsen og den private sektor, repræsenteret af Nets A/S.

 2. Systemet er designet til at være mere brugervenligt med en simplere login-proces og forbedret mobil support.

 3. MitID-appen er tilgængelig for iOS- og Android-enheder, hvilket gør det nemt at bruge på farten.

 4. MitID bruger avanceret krypteringsteknologi for at sikre brugerdata.

 5. Brugere kan vælge mellem forskellige sikkerhedsniveauer, afhængigt af følsomheden af de oplysninger, de har adgang til.

 6. MitID kan bruges til at få adgang til en række online tjenester, herunder offentlige tjenester, bankvirksomhed og e-handel.

 7. Systemet er designet til at være fremtidssikret med evnen til at tilpasse sig skiftende sikkerhedstrusler og brugerbehov.

 8. Brugere kan nemt administrere deres MitID-konto og indstillinger gennem en brugervenlig online portal.

 9. MitID er tilgængelig for alle danske borgere over 15 år samt udenlandske statsborgere med et dansk CPR-nummer.

 10. MitID kan også bruges af virksomheder og organisationer til at autentificere deres medarbejdere og kunder.

 11. MitID er designet til at være interoperabel med andre digitale ID-løsninger, både inden for Danmark og internationalt.

 12. Systemet er designet til at være i overensstemmelse med EU-reglerne om digital ID, hvilket sikrer, at det kan bruges til tværnationale tjenester.

 13. Udrulningen af MitID begyndte i efteråret 2020 og forventes at være færdig inden udgangen af 2021.

 14. Det gamle NemID-system vil gradvist blive udfaset, og brugere opfordres til at skifte til MitID så hurtigt som muligt.

 15. MitID er blevet omfattende testet og revideret for at sikre dets sikkerhed og brugervenlighed.

 16. Systemet er baseret på åbne standarder og er fuldt gennemsigtigt, så brugerne kan forstå, hvordan deres data bliver brugt og beskyttet.

 17. MitID er støttet af en række interessenter, herunder den danske regering, banker og virksomheder.

 18. Systemet er designet til at være fleksibelt og skalerbart, så det kan imødekomme behovene i en hastigt ændrende digital landskab.

 19. MitID har en række funktioner til at beskytte mod svindel og identitetstyveri, herunder to-faktor-autentificering og svind.

Integrationen mellem MitID og Odoo 16 er en fantastisk måde at forbedre sikkerheden og brugervenligheden for dine Odoo-brugere. Hvis du ønsker at aktivere MitID-modulet i Odoo 16 og konfigurere det til at bruge MitID som autentificeringsmetode, er du velkommen til at kontakte os.